themafeestje in de natuur; stoer, educatief, avontuurlijk.

Bij ons is het  mogelijk om een themafeestje te organiseren, denk b.v aan:

-Combatparty; Hier krijg je als groep een missie om je eten proberen te veroveren door goed samen te werken en het tactisch aan te pakken. ze krijgen elk een tas mee met een overlevingspakket. Er is een mogelijkheid om zelf nerfs mee te nemen het bos in om het wat spannender te maken. Onderweg komen ze een sniper tegen die de tent met eten bewaakt en die ze uit moeten schakelen door o.a een vrijkaart te geven.

Onderweg moet je diverse obstakels en situaties bedwingen, zoals; een mijnenveld, tijgerbaan, hinderlaag, touwbrug, om vervolgens jullie bivak in te nemen. Hier gaan we vervolgens vuur maken, om samen te eten en drinken en tijd om de kadootjes uit te pakken.

 

-Schatzoeken; Hier ga je samen op zoek naar de schat, m.b.v een kaart met daarop opdrachten, om zo de locatie te achterhalen waar de schat ligt.(om de basis van het navigeren onder de knie te krijgen) Ook hier hebben we achteraf vuur maken,  om samen brood te bakken en marshmallows roosteren.  Er is onbeperkt ranja aanwezig, en voor de ouders koffie/thee.  En natuurlijk de kadootjes uitpakken.  Aan het eind gaan we de schat openmaken. Iedereen krijgt een ware medaille mee naar huis.

 

-Bush Craft en Survival; Alles draait hier om het overleven in het bos.  Wat kan ik eten uit de natuur, hoe krijg ik een goed vuur, hoe kan ik van slootwater schoon drinkwater maken, wat is een goed onderkomen en hoe te maken, ook hebben we de mogelijkheid om pijl en boog te schieten of met de blaaspijp proberen een doel te raken. (dit voor de leeftijd vanaf 10 ).  Ook gaan we samen sporen van dieren zoeken.  In dit programma zit tevens achteraf een soort quiz waar ook nog wat te winnen valt. En we maken vuur om vervolgens te eten en te drinken, en de kadootjes uitpakken.

-Witch Craft(hekserij); Hier gaan we als groep samen zoeken naar eetbare planten en allerlei ingredienten om daar vervolgens heksensoep van te maken.   Wat je allemaal uit de natuur kan eten word hier besproken.  Er is ruimte voor de kadootjes.  We gaan vuur maken voor de soep en broodjes, en marshmallows. Voor de creabea hebben we materialen mee om een heksenbezem te maken,  of een paracord/pitrusgras  arm/hoofd/halsband.

 

-Kids outdoorcooking; Op zoek naar een stoer buitenfeestje? En zijn jou vriendinnen niet bang voor een beetje modder? Dan is de kids outdoor cooking net wat voor jou.  Op onze locatie(stuk bos nabij siddeburen) hebben we een leuke plek met onderkomen, hier ga jij samen met je vriendinnen een drie gangen diner bereiden. Jullie gaan o.a zelf vuur maken, brood bakken, een maaltijd soep maken in de heksenpot, en een zoete verrassing boven jullie eigengemaakte vuur. Ook is er nog een mogelijkheid om een spel te spelen.

 

 

Onze themafeestjes zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 14  jaar die een avontuurlijk feestje zoeken. Voor kinderen van 6 en 7 jaar kunnen we het programma aanpassen.

Tijdsduur van de activiteiten;

Onze programma duurt +/- 4 uur.

deelname;

Minimale aantal deelnemers is;  6

Maximale aantal deelnemers is; 12  (mits anders is afgesproken).

Uitrusting;

Oude kleding, stevige schoenen, en voor de zekerheid droge kleren.

Locatie; 

Deze activiteiten vinden plaats  in een stuk bos nabij siddeburen.

Kosten; 

Zijn 19,50 euro all-in pp  (ouders gaan gratis mee).

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen bepaalde onderdelen

van het programma aangepast worden.
16559280_1400666993318500_553852487_n

 

 

 

20170204_153150

13621773_1003439843110562_1655871288_o

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

c1dffc20-3c9a-455c-aba0-fc1436390138